Babi Kecap van krabbetjes

babi ketjap krabbetjes
Benodigheden:

1 kilo in stukken gehakte krabbetjes ( dit laat ik altijd door de slager doen )
1 kilo varkenskrabbetjes
6 teentjes knoflook fijn malen
2 tl peper
7 schijfjes gemberwortel of
1 el gemberpoeder
1 el hoisin
2 el suiker
5 el kecap manis
Vleesbouillonblok naar smaak
600cc water
2 el zonnebloemolie

Bereiding:


De fijngemalen knoflook kort fruiten in de olie, en daarna de krabbetjes meefruiten in 1 minuut en voeg daarna de peper,gember,hoizin, suiker,vleesbouillon, kecap manis en water toe.
Kook het geheel 10 minuten op de hoogste stand daarna op zachtvuur laten sudderen, tot het vlees zacht is, door af en toe om te roeren.
Misschien kun je nog water en vleesbouillon naar smaak toevoegen..

Eet smakelijk.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *